Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam

February 27, 2012
Het geheim van de Smith
Comments Off on Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam

Decor voor  Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam, 2011.

Het decoreren van boomstammen vervaardigd uit tempex/piepschuim. Er moesten duizenden echte rietstengels worden geplaatst in allerlei constructies. In opdracht van het Decoratelier van Het Muziektheater te Amsterdam.


Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam Opera Kitesj van het Muziektheater te Amsterdam
loading..