Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell

April 7, 2014
Het geheim van de Smith
Comments Off on Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell

Op de afdeling rekwisieten van Het Muziektheater te Amsterdam werden drie totempalen gemaakt van tempex/piepschuim. Deze moesten een uiterlijk van grof gegutst hout krijgen. Zogezegd zogedaan, ik modelleerde en bracht een fantasie houtimitatie aan.
In opdracht van Het Muziektheater voor De Nederlandse Opera en het Nationale ballet, te Amsterdam 2012.


Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell Houtimitatie voor De Opera: Guillem Tell
loading..