Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera

April 8, 2014
Het geheim van de Smith
Comments Off on Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera

Decorstenen voor De Opera Guillem Tell,
De keien en stenen werden van Piepschuim/tempex gemaakt met n constructie van staal. Op de Piep afdeling werden de keien en rotsen gemodelleerd naar voorbeelden van “echte” kiezels en stenen.
In opdracht van en in samenwerking met het Decoratelier van Het muziektheater te Amsterdam 2013.


Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera Nederlandse Opera: Guillem Tell Opera
loading..