Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer”

April 8, 2014
Het geheim van de Smith
Comments Off on Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer”

Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer”
Jochem, eigenaar van dit café in de Kruisstraat 23 te Haarlem wilde iets met het plafond. De opdracht kwam van vaste klant en goede vriend Max Flietstra , of het mogelijk was om het plafond hoger te laten lijken. En vanzelfsprekend moest dit iets met koffers en reizen temaken hebben. Want Max organiseert hier ook altijd de start van zijn wandelclub, De Haarlemtoer.nl


Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer” Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer” Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer” Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer” Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer” Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer” Trompe l`oeil schilderingen in “Café in den Koffer”
loading..