Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C.

April 11, 2014
Het geheim van de Smith
Comments Off on Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C.

Muurschildering in villa te Blaricum, 2012.
In opdracht van Interior Decorator. Marloes van der Hulst.
Voor deze opdracht was “humor” een vereiste, vandaar de brandende dynamietstaven en de veelgevraagde muis verscholen achter de radiator. Niet te vergeten, Oom Dagobert Duck die er met de sleutel vandoor gaat. Toch moet het geheel ook sjiek blijven vandaar de details in echt 24karaats bladgoud.
Ook hier vind je weer een verhaal in de schildering, dit is inmiddels een onmisbaar kenmerk in mijn schilderingen geworden.


Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C. Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C. Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C. Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C. Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C. Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C. Trompe l`oeil van geldkluis op de W.C.
loading..